Speeltuin wordt voorjaar klaar gemaakt

Zoals we allemaal gemerkt hebben, komt het voorjaar er weer aan. Dat zien we ook in de speeltuin. Steeds meer kinderen komen weer spelen. Ook de onderhoudsgroep is weer begonnen met het voorjaarsklaar maken van de speeltuin.

Zaterdag 4 maart hebben ze de vlinderstruik gesnoeid, zodat deze de komende tijd lekker kan groeien om ook dit jaar weer de nodige vlinders te kunnen huisvesten. Verder hebben ook de bomen bij de zandbak hun voorjaars-snoeibeurt gehad, zodat ze in de zomer voor de nodige schaduw kunnen zorgen. Daarnaast groeit het gras weer langzaamaan. Over enkele weken zult u het bekende geluid van de grasmaaimachine weer horen.

Al met al, staat de onderhoudsgroep weer te popelen om te beginnen met het wekelijkse onderhoud op dinsdagavond.

Lijkt het u wat om ook te helpen in de speeltuin? Kom dan gerust op de onderhoudsavond naar de speeltuin. Er is altijd wat te doen en bovendien is het ook na afloop gezellig met een kopje koffie.

 

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”random” special_effect=”grayscale” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”13″]