Onderhoud van de speeltuin Pinkeltje

Onderhoudsteam

Buurtvereniging Pinkeltje heeft het onderhoud op zich genomen om de speeltuin te verzorgen en bij te houden. Dit gebeurt al vele jaren door een enthousiaste groep buurtgenoten die regelmatig het gras maaien, de heggen knippen en de speeltuin weer op orde brengen. Ook het onderhoud van de speeltoestellen krijgt de nodige aandacht. Als er beschadigingen aan de toestellen zijn worden deze weer gerepareerd en ze worden regelmatig van een nieuw verflaagje voorzien. Bovendien worden alle speeltoestellen jaarlijks gekeurd in opdracht van de gemeente Oudewater. Mooi om te weten dat de speeltoestellen steeds weer als ‘goed beoordeeld’ uit de controle komen.

Wist u dat er speeltoestellen zijn, die er inmiddels al 50 jaar staan?!

De onderhoudsgroep krijgt regelmatig complimenten dat de speeltuin er zo mooi en verzorgd uit ziet. En daar doen ze het voor! Met recht kan worden gezegd, dat Speeltuin Pinkeltje de mooiste speeltuin van Oudewater is en dat willen we graag zo houden.

Op elke dinsdagavond van maart tot november van 18.00 tot 20.00 uur zijn de mannen van het onderhoud in de speeltuin bezig. Voelt u zich ook geroepen om mee te doen met het onderhouden van onze speeltuin? Speciale kennis of vaardigheden zijn niet nodig. Met een flink portie enthousiasme krijgen we alles voor elkaar. Bovendien is het ook heel gezellig.

Kom op dinsdagavond naar de speeltuin of neem contact op met Peter Boere 0348-561774 of Gert Kroon 0348-564741.

 

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”false” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”random” special_effect=”grayscale” animation_effect=”bounce” album_title=”false” album_id=”2″]