We gaan weer barbecueën!

Op zaterdag 6 juli 2019 wordt er weer een gezellige barbecue georganiseerd voor alle Pinkeltje-leden uit de buurt. Wij gaan er zoals altijd vanuit, dat we worden getrakteerd op een lekker zonnetje en dat we er met iedereen een gezellige avond van maken. Op deze avond zal het bestuur zorgen voor vlees, salades, brood en natuurlijk de drank. Er zullen voldoende tafels en banken klaar staan, zodat we lekker kunnen genieten van een ouderwetse buurtbarbecue. Voor deze avond vragen wij u zich op te geven en een bijdrage te leveren.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@buurtverenigingpinkeltje.nl of vul de invulstrook in vóór zondag 23 juni. De invulstrook met contante bijdrage kunnen worden ingeleverd bij Danny Boere (Vliet 21) of maak het bedrag over op IBAN NL85RABO0352323574 t.n.v. Buurtvereniging Pinkeltje te Oudewater. Graag onder vermelding van uw postcode + huisnummer + aantal volwassen + aantal kinderen + BBQ 2019.

We hopen op veel gezelligheid, een grote opkomst en zonnig weer. Bij slechter weer zullen we tenten opzetten om de barbecue toch door te laten gaan.

Bijdrage voor deze avond is € 7,50 per volwassene en € 2,50 per kind.