Sinterklaasfeest & Oud & Nieuw Party

Zie gids komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Op zaterdag 27 november vanaf 10:30 uur hopen wij het sinterklaasfeest weer te kunnen vieren. De maatregelen moeten wij nog even afwachten, maar dat de pieten langskomen bij Buurtvereniging Pinkeltje is zeker.

Aanmelden kan vanaf nu door een e-mail te sturen naar info@buurtverenigingpinkeltje.nl, vermeld voor- en achternaam, adres, leeftijd (tot 9 jaar) en geslacht. Aanmelden kan tot 15 november.

Wij houden jullie uiteraard op de hoogte hoe het sinterklaasfeest eruit gaat zien.


Op donderdag 30 december om 17.00 uur liggen de oliebollen, appelflappen, chocolademelk, glühwein, vuurkorf en lampionnen weer klaar voor een gezellig oud en nieuw party bij Pinkeltje.

We starten om 17.00 uur vanuit de speeltuin met een lampionnenoptocht door onze wijk (kinderen graag onder begeleiding). Voor lampionnen met lampjes zorgen wij (deze na afloop graag weer inleveren). Heb je zelf een mooie lampion met kunstlicht (geen kaarsje), dan mag je die natuurlijk ook meebrengen en gebruiken.

De optocht eindigt in de speeltuin. Iedereen wordt ontvangen met een hapje en een drankje. Om ongeveer 19.00 uur gaan we alles weer opruimen. Het weer kunnen we helaas niet beïnvloeden, maar wij hopen net als voorgaande jaren weer op een grote opkomst. Trek iets warms aan en kom gezellig donderdag 30 december naar de speeltuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *