Buurtbarbecue Pinkeltje – 6 juli

Op zaterdag 6 juli 2024 wordt er weer een gezellige buurtbarbecue georganiseerd voor alle leden van Buurtvereniging Pinkeltje. We gaan er met z’n allen een gezellige avond van maken. Het bestuur zorgt voor lekker vlees, salades, brood en drank. Er staan genoeg tafels en banken klaar, zodat je heerlijk kunt genieten. Voor deze avond vragen we een bijdrage van € 12,50 per volwassene en € 5,00 per kind.

We hopen op een grote opkomst en stralend zomerweer! Mocht het weer toch wat minder zijn, dan zetten we gewoon wat tenten op.

Schrijf je voor 1 juli in door een e-mail te sturen naar info@buurtverenigingpinkeltje.nl De bijdrage kan overgemaakt worden op IBAN NL85RABO0352323574 t.n.v. Buurtvereniging Pinkeltje, Rabobank te Oudewater. Vermeld daarbij je postcode, huisnummer, aantal volwassenen, aantal kinderen en ‘BBQ 2024’. Het is ook mogelijk om de bijdrage contant in te leveren bij Remco Venhof, Tramweg 12.

NB. Er wordt gebruik gemaakt van houten bestek. Vind je dit niet prettig, neem dan je eigen bestek en/of servies mee (liever geen glazen of stenen servies).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *